Design af hjemmeside

Vi designer hjemmesiden efter

dit ønske – til en skarp pris.

 

Joachim Fauerskov Lorenzen

Webdesigner

Tlf.: 81 81 26 81 Mail: jfl@i2iweb.dk

Design af hjemmeside

Sådan gør vi

Din hjemmeside er dit vindue til omverdenen. Derfor er et funktionelt webdesign med et flot layout af essentiel betydning for din virksomheds visuelle identitet og dermed din markedsføring. Hos I2I Web tilbyder vi et komplet site til blot 9.999 kr. uden skjulte gebyrer og bindinger.

Hos I2I Web er du er med til at sætte dit unikke fingeraftryk på virksomhedens hjemmeside. Derfor udvikler vi altid webdesign i tæt samarbejde med dig. Vi bruger ingen faste skabeloner, og vi mener selv, at vi er de bedste webdesignere i landet.

Et godt webdesign bygger på en løsning, hvor farver, fonte og billeder mødes i en helhed med klar og brugervenlig kommunikation.

Hvad enten siden bruges som kommunikationsplatform, salgskanal eller andet, er det essentielt, at der er tydelig call-to-action design på hjemmesiden. Hvad vil du gerne have de besøgende til at gøre på hjemmesiden - og hvad skal der til for at få dem til at klikke videre?

Et website skal understøtte brugeroplevelsen (også kaldet UX – User Experience). De besøgende skal nemt kunne finde de ønskede oplysninger og ikke bruge en masse tid på at regne ud, hvordan websitet fungerer.

Derudover tilbyder vi også et fotografbesøg for blot 4.000 kr. i hele Danmark, hvor du naturligvis ejer rettighederne til alle billederne. For at opnå det rigtige udtryk med designet på hjemmesiden, er det især billederne, der er altafgørende.

I2I Web har 3 webdesignere ansat, der i samarbejde med dig sikre at din nye hjemmeside får et kreativt og moderne udtryk. Vi har altid søgemaskineoptimering i baghovedet med vores løsninger og hjælper mange af vores kunder med at håndtere dette, efter at sitet er gået ”live”.

I2I Web varetager hele processen fra start til slut, og supporten fremadrettet er gratis.