Redesign af hjemmeside

Vi designer hjemmesiden efter

dit ønske – til en skarp pris.

 

Joachim Fauerskov Lorenzen

Webdesigner

Tlf.: 81 81 26 81 Mail: jfl@i2iweb.dk

reDesign af hjemmeside

Vi tilbyder at redesigne din eksisterende hjemmeside

Hos I2I Web redesigner vi din nuværende hjemmeside for blot 7.999 kr. Vi ændrer og udvikler et nyt og moderne design efter dine ønsker i tæt dialog med dig. Vi arbejder indenfor de fleste CMS-systemer.

Webudvikling og design lyder måske nemt i dine ører, men det indeholder en masse planlægning, erfaring og indsatser for at opnå de ønskede resultater.

Før du vælger os eller andre som dit webbureau, kan du tage et nærmere kig på vores portefølje eller kontakte os og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Årsagen til at redesigne en hjemmeside frem for at udvikle en helt ny kan være mange, men ofte er det fordi, at designet og billederne er blevet outdatet, men at hjemmesiden ellers fungerer optimalt.

Efter afslutningen af selve designet er SEO og webudvikling muligvis også nødvendigt. Enhver hjemmeside der er indekseret i søgemaskinerne ved hjælp af godkendt SEO, vil generere hurtige kundehenvendelser til din virksomhed.

Vi ”bygger” og videreudvikler mange hjemmesider og webshops og tilbyder dette i tæt dialog med dig omkring dine ønsker og behov.