Design af hjemmeside

Din hjemmeside er dine kunders førstehåndsindtryk af dig

Derfor er et funktionelt web design af hjemmesiden med et flot layout essentielt for din virksomheds visuelle identitet og dermed din markedsføring.

I2I Web tilbyder en komplet hjemmeside til blot 850 kr. pr. måned. Hos I2I Web er du er med til at sætte dit unikke fingeraftryk på virksomhedens hjemmeside. Derfor udvikler vi altid webdesign i tæt samarbejde med dig. Vi bruger ingen faste skabeloner, og vi mener selv, at vi er de bedste webdesignere i landet.
Et godt design af hjemmeside bygger på en løsning, hvor farver, fonte og billeder mødes i en helhed med en klar og brugervenlig kommunikation.

Brugervenlig hjemmeside

Uanset om din hjemmeside bruges som kommunikationsplatform, salgskanal eller noget helt tredje, er det vigtigt, at der er et tydeligt call-to-action-design på hjemmesiden. Hvad vil du gerne have de besøgende til at gøre på hjemmesiden? Og hvad får dem til at klikke videre?
Et website skal understøtte brugeroplevelsen (UX – User Experience), så de besøgende nemt kan finde de oplysninger, de leder efter og ikke bruge en masse tid på at finde ud af, hvordan sitet fungerer.

Derudover tilbyder vi:

I2I Web består af et hold af specialister (læs mere om os her), der i samarbejde med dig sikrer, at din nye hjemmeside får et indbydende og kreativt udtryk.
Vi har altid søgemaskineoptimering i baghovedet med vores løsninger og hjælper mange af vores kunder med at håndtere dette, når sitet er gået ”live” (læs mere om SEO her).
Derudover tilbyder vi også fotografbesøg for blot 4.000 kr. i hele Danmark, hvor du naturligvis ejer rettighederne til alle billederne. For at opnå det rigtige udtryk med designet på hjemmesiden, er det især billederne, der er altafgørende.

 

 

 

JOACHIM FAUERSKOV LORENZEN
WEBDESIGNER
Tlf: 25 46 26 81
Mail: jfl@i2iweb.dk

Hvad kunderne siger

1000 tak til i2i Web for at få det hele til at spille MAX. Især kæmpe tak til Joachim Fauerskov for sin store tålmodighed med mig og forståelse for mine detaljer. Kan varmt anbefale i2i Web.

Tini Owild, stylewise.dk

Fremragende service. I2I løste min opgave hurtigt og professionelt. Her er der ingen slinger i valsen, når det kommer til udførelsen af den aftalte opgave, hvilket var en fornøjelse. Jeg har helt sikkert fundet det bureau, der skal assistere mig med mine sider fremadrettet.

Malte JC, mynewart.dk

Stort tak til I2I Web og ikke mindst Joachim Fauerskov Lorenzen for deres store hjælp. Højt serviceniveau, stor tålmodighed og ikke mindst yderst professionel assistance !!! Kan varmt anbefales

Max Mogensen, viceversa.dk

Se nogle af vores kunder

Kontakt os
her eller ring81 81 26 81

Hjemmesiderfra 850krpr. måned