Ny hjemmeside – Fra 850 kr. pr. måned

Har du tænkt over, at din virksomheds hjemmeside er dit online visitkort? Det er din visuelle identitet, og det første dine kunder ser af dig. Som de fleste ved er førstehåndsindtrykket essentielt, det er der, at kunderne skaber deres mening om din virksomhed.
Derfor er det vigtigt, at du har en professionel ny hjemmeside, som sidder lige i skabet.
Hos I2I WEB A/S tilbyder vi at skabe professionelle hjemmeside designs, så din virksomhed kan sætte det rette stempel i internettets verden.

Den nemme vej til et nyt hjemmeside design

Hos I2I WEB har vi stor erfaring bag os, når det kommer til at skabe professionelle nye hjemmesider. Vi ved af erfaring, at en ny WordPress hjemmeside kan være svær at navigere rundt i. Derfor sørger vi altid for, at du er med hele vejen, når vi skaber dit nye hjemmeside design. Hos os siger vi tingene, som de er, og der er intet, der står med småt og ingen skjulte gebyrer.

Når vi designer din nye professionelle hjemmeside, går design og funktionalitet hånd i hånd. Vi sørger altid for, at hjemmesiden er tilpasset alle enheder – både smartphones, computer og tablets. Din hjemmeside er din måde at være i kontakt med kunden, og de skal kunne komme i kontakt med dig, uanset hvor de er. Det skal være let at navigere rundt på hjemmesiden, samtidig med at den rent designmæssigt skal skille sig ud og tiltrække kunden, så de har lyst til at blive på siden.

Vi slipper først, når du er tilfreds

Når vi hos I2I WEB skal designe et nyt hjemmeside design, ligger vi altid stor vægt på, at du som kunde er med hele vejen igennem processen. Vi skræddersyer din nye professionelle hjemmeside præcis efter dine ønsker. Det er dig, der skal godkende hjemmeside designet, og det er dig, der står med det fulde ejerskab, når den nye hjemmeside er færdig.
Hos I2I WEB er du med hele vejen, og vi slipper dig først, når du er fuldstændig tilfreds med dit nye hjemmeside design. Når din nye professionelle hjemmeside er færdig, sørger vi for, at du selv kan opdatere og foretage ændringer på siden, og vi står stadig til rådighed og tilbyder ekstra tilkøb såsom support, fotograf, host og vedligeholdelsesråd, hvis du ønsker det.

JOACHIM FAUERSKOV LORENZEN
WEBDESIGNER
Tlf: 81 81 26 81
Mail: jfl@i2iweb.dk

Hvad kunderne siger

1000 tak til i2i Web for at få det hele til at spille MAX. Især kæmpe tak til Joachim Fauerskov for sin store tålmodighed med mig og forståelse for mine detaljer. Kan varmt anbefale i2i Web.

Tini Owild, stylewise.dk

Fremragende service. I2I løste min opgave hurtigt og professionelt. Her er der ingen slinger i valsen, når det kommer til udførelsen af den aftalte opgave, hvilket var en fornøjelse. Jeg har helt sikkert fundet det bureau, der skal assistere mig med mine sider fremadrettet.

Malte JC, mynewart.dk

Stort tak til I2I Web og ikke mindst Joachim Fauerskov Lorenzen for deres store hjælp. Højt serviceniveau, stor tålmodighed og ikke mindst yderst professionel assistance !!! Kan varmt anbefales

Max Mogensen, viceversa.dk

Se nogle af vores kunder

Kontakt os
her eller ring81 81 26 81

Hjemmesiderfra 850krpr. måned