Redesign af hjemmeside
– Til en skarp pris

VI TILBYDER AT REDESIGNE DIN EKSISTERENDE HJEMMESIDE

Hos I2I Web redesigner vi din nuværende hjemmeside for blot fra 850 kr. pr. måned
Vi ændrer og udvikler et nyt og moderne design efter dine ønsker i tæt dialog med dig, og vi arbejder indenfor de fleste
CMS-systemer.

Webudvikling og design lyder måske nemt i dine ører, men det indeholder en masse planlægning, erfaring og indsatser for at opnå de ønskede resultater.
Før du vælger os eller andre som dit webbureau, kan du tage et nærmere kig på vores portefølje eller kontakte os og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Årsagen til at redesigne en hjemmeside frem for at udvikle en helt ny kan være mange, men ofte er det fordi, at designet og billederne er blevet outdatet, men at hjemmesiden ellers fungerer optimalt.

Efter afslutningen af selve designet er SEO og webudvikling muligvis også nødvendigt.
Enhver hjemmeside der er indekseret i søgemaskinerne ved hjælp af godkendt SEO, vil generere hurtige kundehenvendelser til din virksomhed.

Vi ”bygger” og videreudvikler mange hjemmesider og webshops og tilbyder dette i tæt dialog med dig omkring dine specifikke ønsker og behov.

JOACHIM FAUERSKOV LORENZEN
WEBDESIGNER
Tlf: 81 81 26 81
Mail: jfl@i2iweb.dk

Hvad kunderne siger

1000 tak til i2i Web for at få det hele til at spille MAX. Især kæmpe tak til Joachim Fauerskov for sin store tålmodighed med mig og forståelse for mine detaljer. Kan varmt anbefale i2i Web.

Tini Owild, stylewise.dk

Fremragende service. I2I løste min opgave hurtigt og professionelt. Her er der ingen slinger i valsen, når det kommer til udførelsen af den aftalte opgave, hvilket var en fornøjelse. Jeg har helt sikkert fundet det bureau, der skal assistere mig med mine sider fremadrettet.

Malte JC, mynewart.dk

Stort tak til I2I Web og ikke mindst Joachim Fauerskov Lorenzen for deres store hjælp. Højt serviceniveau, stor tålmodighed og ikke mindst yderst professionel assistance !!! Kan varmt anbefales

Max Mogensen, viceversa.dk

Se nogle af vores kunder

Kontakt os
her eller ring81 81 26 81

Hjemmesiderfra 850krpr. måned