Få en billig webshop løsning

Ny webshop – Fra 1.100 kr. pr. måned – Hurtig levering

Har du en virksomhed, som sælger nogen form for produkter eller ydelser? Så er det vigtigt at din hjemmeside har en webshop.
Præcis ligesom med en hjemmeside er det vigtigt, at din webshop løsning har et professionelt design og ser indbydende ud. Din webshop er på lige fod med din hjemmeside en del af din virksomheds visuelle identitet. Den skal være attraktiv, nem og overskuelig at finde rundt i – præcis som en fysisk butik.
Hos I2I WEB får du en ny billig webshop løsning, som tiltrækker kunderne. Det gør vi blandt andet ved, at sørge for, at webshoppen er tilpasset alle enheder, at den er troværdig, overskuelig og brugervenlig og har tydelige call-to-action muligheder.

Eksperter i webshoppens mange fordele

Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan opbygge din webshop løsning. Fællesfaktoren for alle webshops er, at de på samme måde som en fysisk butik skal bruges til at sælge ydelser eller produkter – det hele foregår bare online i stedet. Dette er webshoppens fordel. Med en webshop løsning tilkoblet til din hjemmeside kan du samle dine  kunder et sted – online. Du kan undgå åbningstider og travlhed i butikken, samtidig med at du kan gøre de besøgende på din hjemmeside til kunder i din webshop.

Vi, hos I2I WEB, har stor erfaring med udviklingen af webshop løsninger, og vi ved, hvad der virker og hvilke elementer der er vigtige at have. Vi kan se, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. Derfor kan vi skabe den helt perfekte billige webshop til dig og din virksomhed.

Gør det nemt med en WooCommerce webshop løsning

Når vi designer en ny billig webshop til din virksomheds hjemmeside, skaber vi den gerne som en WooCommerce webshop. Med en WooCommerce webshop løsning bliver hele processen gjort nemmere for dig. En WooCommerce webshop betyder, at du får et ekstra plugin på din WordPress hjemmeside, som forenkler processen med webshoppen. Eksempelvis klares check-out-flowet med få kliks, samtidig med at brugervenligheden er i top. Når vi har skabt din nye WooCommerce webshop til dig, er det nemt for dig at vedligeholde, navigere rundt i den og tilføje nye varer.

Sikkerheden i top

Det er af allerhøjeste prioritet, at din WooCommerce webshop fremstår troværdig og sikker, da dine kunder skal indtaste deres personlige oplysninger. I2I WEB gør din nye WooCommerce webshop sikker ved at installere alle de rette plugins. Samtidig tilbyder vi en som ekstra ydelse opsætning af SSL-certifikat, hvilket er med til at sikre din nye billige webshop yderligere.

En ny billig webshop skabt til dig

I2I WEB er din trofaste webshop udvikler. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Vi skræddersyer din nye billige webshop præcis til din virksomhed, og følger dig hele vejen gennem processen. Når din webshop er færdig og i luften, sørger vi altid for, at du hurtigt og enkelt kan foretage ændringer og tilføje nye produkter. Hos os får du fuldt ejerskab over webshoppen og der er ingen bindinger eller skjulte gebyrer. Du får en ny billig webshop skabt præcis til din forretning.

JOACHIM FAUERSKOV LORENZEN
WEBDESIGNER
Tlf: 81 81 26 81
Mail: jfl@i2iweb.dk

Hvad kunderne siger

1000 tak til i2i Web for at få det hele til at spille MAX. Især kæmpe tak til Joachim Fauerskov for sin store tålmodighed med mig og forståelse for mine detaljer. Kan varmt anbefale i2i Web.

Tini Owild, stylewise.dk

Fremragende service. I2I løste min opgave hurtigt og professionelt. Her er der ingen slinger i valsen, når det kommer til udførelsen af den aftalte opgave, hvilket var en fornøjelse. Jeg har helt sikkert fundet det bureau, der skal assistere mig med mine sider fremadrettet.

Malte JC, mynewart.dk

Stort tak til I2I Web og ikke mindst Joachim Fauerskov Lorenzen for deres store hjælp. Højt serviceniveau, stor tålmodighed og ikke mindst yderst professionel assistance !!! Kan varmt anbefales

Max Mogensen, viceversa.dk

Se nogle af vores kunder

Kontakt os
her eller ring81 81 26 81

Hjemmesiderfra 850krpr. måned