Daniel

Rådgiver

Daniel er vores rådgiver, som er en haj til at lytte til kundens ønsker og agere bindeled mellem kunde og webdesigner.

Slå på tråden og få en snak med Daniel om, hvordan han kan hjælpe dig med enten en hjemmeside eller en webshop.

dni@i2iweb.dk
81 81 26 81

Joachim

Webdesigner

Joachim er vores knivskarpe webdesigner, som har grafisk snilde helt ud til fingerspidserne. Derudover er han lidt af et serviceorgan – han vil nemlig gå rigtig langt for at gøre kunden tilfreds. Desuden jonglerer Joachim altid med mange grafiske-bolde og er ultra omstillingsparat.

jfl@i2iweb.dk
25 46 26 81

Kenneth

Programmør

Kenneth er vores programmør, og han koder som en drøm.
Han laver ”letlæselige” koder, som sidder lige i skabet. For os dødelige svarer det dog mest til ”russisk” men for hans kode-kollegaer, er det som at læse en pixibog.

Mikkel

Supporter

Mikkel er vores deltidssupporter og hjælper os lidt hist og her med adskillige ad hoc opgaver. Han griber alle de opgaver, vi kaster over til ham, og derfor gør han tit hverdagen lettere for os.

Hanne er vores super seje bogholder, hun holder os i ørerne - i2iweb

Hanne

Bogholder

Hanne er vores Excel- og bogføringshaj. Hun holder balance i regnskaberne og holder overblikket over biksen. Kort sagt gør hun det, som hun er god til, så vi andre kan fokusere på vores kernekompetencer.

Jørgen er vores super erfarne og knivskarpe fotograf - i2iweb

Jørgen

Fotograf

Jørgen er vores freelance fotograf, som nyder at komme ud til spændende virksomheder og fange personer fra deres bedste vinkler. Hvis du mangler nye, indbydende billeder til din hjemmeside, så vil Jørgen gerne slå vejen forbi. Blot kontakt Daniel, så skal han nok sætte et fotobesøg op.

Ejerne bag I2I Web A/S

-

I2I Web A/S er blevet til i et samarbejde mellem Michael Madsen (Outsource dk – digitalt bureau), Esben Mols Kabell & Anders Grønborg (landets største trykkeri LaserTryk.dk).

I2I står for = fra iværksætter til iværksætter og de tre herrer bag webbureauet ønskede at skabe et gennemskueligt koncept. Det skal være nemt for kunden, og der skal ikke være noget besvær forbundet med at få en ny hjemmeside eller webshop. Desuden er et vigtigt element i konceptet, at kunderne selv overtager ejerskabet.

Michael

Direktør

Michael er vores direktør og ejer. Da han sidder under samme tag som os, er vi flittige besøgende på hans kontor. Han ser nemlig verden fra et andet perspektiv end os andre, så derfor bidrager han med mange nye idéer, initiativer og ikke mindst en sjov bemærkning.

Se nogle af vores kunder

Kontakt os
her eller ring81 81 26 81

Hjemmesiderfra 850krpr. måned