Et webbureau med gennemsigtighed

Om os – I2I Web’s holdninger

I2I WEB A/S er et webbureau, der er iværksat ud fra et ønske om at skabe mere gennemsigtighed på et marked, der er præget af dyre og uigennemskuelige abonnementsløsninger.

Vi er blevet til i et samarbejde mellem landets største trykkeri, LaserTryk.dk, og det digitale bureau Outsource dk, der har hundredvis af hjemmesider på samvittigheden.

Fra iværksætter til iværksætter

I I2I WEB ønsker vi at hjælpe iværksættere og mindre virksomheder – nyopstartede såvel som eksisterende – godt i gang med en overskuelig løsning.
Vi er alle selv startet som små, og vi ved, at markedet med dets mange abonnementsløsninger ikke er til at gennemskue. Det vil vi gerne rydde op i. Som iværksættere vil vi gerne hjælpe andre iværksættere – derfor hedder vi I2I WEB.

Det skal være slut med de komplicerede abonnementsløsninger, hvor virksomheder bindes i årevis.

Derfor tilbyder vi professionelle sites, der er enkle, billige og lette at bestille online – og vigtigst af alt, er de uden skjulte gebyrer og bindinger.

I2I Web som sponsor

I I2I Web vil vi gerne vise vores støtte til lokale klubber.
Vi bidrager derfor med sponsorater til alle former for sportsklubber i Aarhus og omegn. Se på listen, hvilke klubberne vi sponsorerer.

Hvad kunderne siger

1000 tak til i2i Web for at få det hele til at spille MAX. Især kæmpe tak til Joachim Fauerskov for sin store tålmodighed med mig og forståelse for mine detaljer. Kan varmt anbefale i2i Web.

Tini Owild, stylewise.dk

Fremragende service. I2I løste min opgave hurtigt og professionelt. Her er der ingen slinger i valsen, når det kommer til udførelsen af den aftalte opgave, hvilket var en fornøjelse. Jeg har helt sikkert fundet det bureau, der skal assistere mig med mine sider fremadrettet.

Malte JC, mynewart.dk

Stort tak til I2I Web og ikke mindst Joachim Fauerskov Lorenzen for deres store hjælp. Højt serviceniveau, stor tålmodighed og ikke mindst yderst professionel assistance !!! Kan varmt anbefales

Max Mogensen, viceversa.dk

Se nogle af vores kunder

Kontakt os
her eller ring81 81 26 81

Hjemmesiderfra 850krpr. måned