Streetplay

BPI (Best Poultry International)

BPI har fået en ordentligt overhaling på hjemmesidefronten.  De er en verdensomspændende markedsleder inden for deres branche, og dette element har været et vigtigt fokus på deres nye hjemmeside – krydret med deres kvalitetssikre produkter.

Sigfreds Kaffe

Vi har hjulpet Sigfreds Kaffefabrik med en helt ny hjemmeside og tilhørende webshop. Dermed er det blevet muligt for dem at sælge deres kvalitetskaffe online og udtrykke deres visuelle identitet.

Jesper Krogh Nilsson

Vi har lavet et makeover af jknilsson.dk som i den grad kan ses på den nye side. Med fokus på det gode håndværk har vi moderniseret siden og givet det et professionelt udtryk.

Fiskers Huse Aps

Byggefirmaet Fiskers Huse varetager næsten alt inden for håndværk, og deres nye hjemmeside giver et indblik i deres alsidige byggeprojekter. Tjek nogle af deres spændende projekter ud!

Vin med Hjerte

Vinmedhjerte.dk importerer bæredygtig kvalitetsvin fra små familieejede vingårde i Sydafrika. Overskuddet går ubeskåret til udviklingsprojekter i Afrika, og netop deres gode formål, har vi forsøgt at få kanaliseret ud via deres hjemmeside og dertilhørende webshop.

Christoffersen & Weiling Architects

De århusianske arkitekter Christoffersen & Weiling har fået udarbejdet en enkel og stilren hjemmeside, som viser deres unikke projekter på bedste vis igennem flotte billeder.

Tini Owild (Stylewise)

Tini Owil er en ægte stylist med sans for de små detaljer. Stylingen af hendes nye hjemmeside sidder lige skabet, og vi har hjulpet hende med at udarbejde hendes nye online identitet.

Picta (Gyldendal)

Vil du have din egen personlige fotobog, kalender, krus eller plakat? Picta gør det nemt at bestille de produkter, du ønsker – det har vi sørget for ved hjælp af en ny og brugervenlig webshop.

Fotosjov (LaserTryk)

Vi har hjulpet Fotosjov med deres nye webshop som tilbyder alt fra musemåtter til fotobøger. Funktion og design går op i en højere enhed, som gør det let for kunder at handle på siden.

Moldskred Marketing

Trekking Bureauet

Trekking Bureauet har fået ny online identitet, og deres nye brugervenlige hjemmeside består primært af en masse indbydende billeder som i den grad sætter gang i rejselysten.

Kontakt os
her eller ring81 81 26 81